mr. S.A.C.A. van Vloten

Sophia van Vloten heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting privaatrecht en strafrecht. Sinds 1 maart 2006 is Sophia advocaat. Sindsdien heeft zij zich toegelegd op een algemene advies- en procespraktijk met een nadruk op vastgoed in brede zin. 


Per 1 juli 2011 heeft Sophia de combinatie van haar eigen(-zinnige) visie op ondernemen in de advocatuur en haar juridische kwaliteiten ondergebracht in SOPHIA Advocatuur. Sophia vindt het belangrijk dat de advocatuur persoonlijk en toegankelijk is voor particulier en bedrijf. Het belang van de cliënt, de kwaliteit van de dienstverlening en de menselijke maat staan hoog in het vaandel. De strategie moet helder zijn en aansluiten op de behoefte van cliënt. Hetzelfde geldt voor de kosten: duidelijke afspraken en duidelijke kosten. U bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden van de dienstverlening en de kosten ervan te bespreken. 

 

Kantoor

SOPHIA Advocatuur is gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw 'Spaces' aan de Barbara Strozzilaan 201 in Amsterdam, waar het bruist van inspiratie met een diversiteit aan ondernemers en bedrijven. Het gebouw heeft een zakelijke en professionele uitstraling, maar is tegelijkertijd uitnodigend en persoonlijk. De variëteit aan ondernemers en bedrijven biedt SOPHIA Advocatuur en haar cliënten interessante mogelijkheden tot samenwerking en verdieping. 


Adviseur

Als vaste adviseur en waarnemer is advocaat mr. F.W. van Vloten aan SOPHIA Advocatuur verbonden. U kunt hem bereiken via advocatenvanvloten@hetnet.nl.